Basiscursus vliegvissen, 1 daagse cursus incl. 2-gangen lunch voor € 67,50

Leer vliegvissen in een dag en vang die dag uw eerste forel of zalm.
Vliegvissen is de meest dynamische vorm van vissen, waarbij goede begeleiding en instructie de sleutel naar succes zijn.

Cursus programma:
U start om 9.00 in de jachthut met een theoretische gedeelte, waar u de basiselementen van het vliegvissen wordt uitgelegd en gedemonstreerd. Hierna gaat u met u eigen hengel of de hengel van de vliegvisschool leren droog Casten (werpen). Verder leert hoe u ook leaders en vliegen kunt knopen. Na een uitgebreide lunch in het restaurant gaat u oefenen in een van de vijvers en wellicht vangt u dan eerste forel of zalm op uw vlieghengel. Op deze dag leren wij u 2 worpen waarmee snel u uit de voeten kan. Aan het eind van de dag rond 17.00 kan u nog gezellig na kletsen op ons terras of in het restaurant.U kunt reserveren door de volgende link in te vullen Inschrijfformulier_vliegviscursussen 2020 NLwebsite    en te mailen naar info@mun.nl

  • 2 delige vlieghengel 9 voet (2.70http:http://media//mediamtr) 5/6 lijn + hoes
  • 1 vliegvis reel 5/6
  • 1 vliegvis lijn WF 6
  • 1 leader

Deze zijn tevens te koop in samenhang met de cursus.

De cursussen worden gegeven op de eerste zaterdag van de maand, van maart tot en met november van 9.00 tot 17.00 uur (indien er genoeg animo is). Bij veel aanmeldingen komt er een extra cursusdag bij.

Theo Bakelaar (onze instructeur) schrijft verhalen voor boekdelen en visbladen, ook verzorgt hij demo’s vliegbinden op vliegvisshows in binnen- en buitenland. Door zijn jarenlange ervaring is Theo uitermate geschikt voor het geven van uitleg van deze specifieke vismethoden u een geweldige ervaring te laten beleven.

Wij zijn zeer blij dat hij bij onze visvijvers deze cursussen wil verzorgen en u bent bij Theo in goede handen om het vliegvissen te leren.